Ontdek Wellness in een Nieuw Licht

Jamu Talks is een podcast voor gesprekken over wellness, design en cultuur. De onderwerpen variëren van voedselinnovatie en duurzaamheid tot de invloed van design op gezondere levensstijlen. In de afleveringen delen ontwerpers, cultuurkenners en marketingexperts hun inzichten, waarbij creativiteit en gezondheid samenkomen. Jamu Talks verkent de kruising van artistiek design, culturele rijkdom en innovatieve marketing binnen de context van wellness.

Bij Jamu Talks verwelkomen we diverse en inspirerende gasten die elk een unieke kijk bieden op hun vakgebied. Onze gesprekken met onder andere Daniel Mitchell, oprichter van Space Available en creatief directeur bij Potato Head, Willa Stoutenbeek, oprichter van het duurzaamheidsbureau W.Green, en het dynamische duo André Marques en Tim Wes van Together & Dedicated, bieden diepgaande inzichten in onderwerpen zoals branding, duurzaamheid, culturele innovatie en het creëren van gezonde leefomgevingen.

Deze gasten delen hun ervaringen en filosofieën over hoe zij creativiteit en duurzaamheid combineren om positieve veranderingen teweeg te brengen. Van het ontwikkelen van platforms voor nieuwe creatieve generaties in Indonesië tot het pionieren van ethische bedrijfspraktijken en het stimuleren van culturele gemeenschappen, Jamu Talks verkent de vele manieren waarop design, cultuur en wellness elkaar beïnvloeden en versterken.

Aflevering terug luisteren?

Via ons YouTube-kanaal kun je gratis alle afleveringen terugkijken. Naast het kijken en liken van een aflevering, helpt het ons enorm als je je abonneert op het kanaal. Je blijft dan automatisch op de hoogte van nieuwe afleveringen van Jamu Talks.

Je kunt onze afleveringen ook beluisteren op Spotify. Volg ons daar om op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen en geniet van Jamu Talks waar je ook bent.