Welkom bij Good Jamu!

Onze Missie en Oorsprong

Bij Good Jamu geloven we dat welzijn begint met het omarmen van eeuwenoude tradities gecombineerd met moderne innovaties. Wij zijn Anna Uspessij en Milad Nabiaalah, oprichters van Good Jamu, en we zijn verheugd je te verwelkomen in onze wereld van natuurlijke wellness.

Onze reis begon in Indonesië, waar Jamu al eeuwenlang een integraal onderdeel is van het dagelijks leven. Anna, opgegroeid in een Nederlands/Moluks gezin, ontdekte de kracht van Jamu tijdens haar verblijf in Bali, waar ze leerde van lokale Jamu-meesters. Deze waardevolle kennis bracht ze mee terug naar Nederland, vastbesloten om deze authentieke en heilzame traditie te delen en functionele dranken toegankelijker te maken voor een groot publiek met de kennis van Jamu.

Ontdek de Kracht van Good Jamu

Good Jamu biedt meer dan alleen een drankje; het is een ervaring die je dagelijkse ritueel verrijkt. Onze producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten zoals verse kurkuma en gember, en specerijen rechtstreeks afkomstig van Indonesische boeren. We combineren deze krachtige botanicals met moderne technieken om een heerlijk en voedzaam elixer te creëren dat je lichaam en geest in balans brengt.

Maak een Afspraak

We nodigen je uit om persoonlijk kennis te maken met ons en meer te leren over de voordelen van Good Jamu. Boek eenvoudig een afspraak met een van ons via de onderstaande link. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te ontdekken hoe we dit UNESCO-werelderfgoed kunnen verspreiden en meer mensen kennis kunnen laten maken met functionele dranken.